Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Ваше відношення до нашого сайту?
Всього відповідей: 4

Друзі сайту


 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 16.05.2024, 09:15                    
Вітаю Вас Гість | RSS
//rodoslav.ucoz.ua
Головна | Реєстрація
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 18 19 20

Регіонали готують подарунки Ахметову


Свій 43-й день народження народний депутат від Партії регіонів, президент ФК «Шахтар» і найбагатша людина України Рінат Ахметов сьогодні відзначить у родинному колі, пише газета "Сегодня". Втім, і в попередні роки регіонал святкував цю дату тільки з мамою, дружиною Лілією і синами Даміром та Алміром. Проте список тих, хто вітатиме зі святом, тільки рідними не обмежиться: як повідомили в оточенні Віктора Януковича, лідер Партії регіонів сьогодні після обіду вилітає до Донецька, де планує привітати соратника по партії особисто. Що подарує Віктор Федорович, поки невідомо. Але, наприклад, два роки тому подарунком була картина художниці Тетяни Яблонської.

Особисто планує привітати Ахметова і нардеп-регіонал Равіль Сафі ... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: Igor | Дата: 21.09.2009 | Коментарі (0)

Литвин побачив, що Янукович працює на Тимошенко


Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН вважає, що фракція Партії регіонів, блокуючи роботу парламенту, працює на Блок Юлії Тимошенко.

Таку думку він висловив в інтерв`ю журналу «Профіль».

В.ЛИТВИН нагадав, що для ухвалення держбюджету потрібно спочатку заслухати звіт уряду за 2008 рік, одержати достовірну інформацію про хід виконання бюджету за нинішній рік, прийняти до уваги плани Ради НБУ щодо грошово-кредитної політики на 2010-ий і звіт про стан фінансів від керівництва Нацбанку. Також парламент повинен заслухати представника Рахункової палати, і на підставі всього цього визначити реальну базу, на якій сьогодні стоїть країна, її новий бюджет.

“Це ж у жодному випадку не одномоментне схвалення точки зору Кабінету міністрів, викладеної в проекті бюджет ... Читати далі »

Переглядів: 664 | Додав: Igor | Дата: 18.09.2009 | Коментарі (0)

У МЗС обмежили телефонні розмови – через 3 хвилини зв’язок відключається


Держава на сьогодні не виділяє жодних коштів на формування позитивного іміджу України на міжнародній арені.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції заявив екс-міністр закордонних справ України Геннадій УДОВЕНКО, відповідаючи на запитання журналістів, скільки коштів отримує МЗС для просування іміджу держави за кордоном.

“Сьогодні навіть уже не можна говорити, що бюджет Міністерства закордонних справ фінансується в останню чергу. Взагалі невідомо, як це міністерство виживає”, - сказав Г.УДОВЕНКО.

Він повідомив, що сьогодні витрати на утримання посольств України за кордоном значно скоротилися, працівникам диппредставництв навіть “заборонені поїздки у відпустку в Україну”. Натомість дипломатам пропонують відпочивати в кр ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: Igor | Дата: 18.09.2009 | Коментарі (0)

ПінчукАртЦентр цієї ночі працював до третьої години


Так наймодніший і культовий український музей сучасного мистецтва відзначив третю річницю з дня відкриття. Акцію назвали «Ніч у музеї-3». Для відвідувачів підготували квести, фірмові футболки з черепами від Херста, колекційні каталоги, а для перших 250 фанатів – подарунки і пам‘ятні значки.

«ПінчукАртЦентр» із розмахом відсвяткував свій третій день народження. Традиційні черепи – під музеєм, гучна музика ді-джея Манекен – всередині. За три роки роботи мистецький заклад став найпопулярнішим у столиці, його відвідали 800 тисяч людей.

Дмитро Логвін, виконавчий директор «ПінчукАртЦентру»: «Тим, кому не подобається, не приходять, а багато, кому не подобається, приходять і йдуть із зовсім іншою точкою зору. Звичайно, молоді більше і ми раді цьому, тому що росте нове покоління, для яких словосполучення «сучасне мистецтво» стає нормою життя».

Мистецьке свято тривало до третьої н ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: Igor | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)

Ченці Китаєвського монастиря не хочуть конфлікту з місцевими жителями


Ченці Свято-Троїцького Китаєвського монастиря звернулася до представників органів влади з проханням вирішити тривалий майновий конфлікт з людьми, що проживають на території Китаєвської пустині.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили на прес-конференції в Києво-Печерській лаврі настоятель Лаври архієпископ Вишгородський Павло (ЛЕБЕДЬ) і намісник Свято-Троїцького монастиря Китаєвської пустині архімандрит Прохор (КОСТЮЧЕНКО).

Як сказав намісник монастиря, в майновому конфлікті в Китаєвській пустині монастир не винен – «є всі папери, які підтверджуютьі законність передачі земель».

«Китаєвська пустинь – давня свята земля, якій понад 400 років. М ... Читати далі »

Переглядів: 837 | Додав: Igor | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)

Ющенко поговорить про кризу з ученими і експертами


У четвер, 17 вересня, об 11.00 Президент України Віктор ЮЩЕНКО проведе зустріч з провідними науковцями, експертами щодо проблем економічної та фінансової кризи і перспектив розвитку економіки (Національний інститут стратегічних досліджень, вул. Пирогова, 7-а).

Як повідомили УНІАН у Головній службі інформаційної політики Секретаріату Президента України, мета зустрічі – на основі сучасних реалій в економічній та соціальній сферах оновити оцінки викликів, які нині стоять, проаналізувати глибинні причини кризи, визначитися з найбільш актуальними завданнями щодо її подолання та проведення структурних реформ.

У ході зустрічі планується обговорити такі питання: перспективи розвитку світової економіки та подолання глобальної кризи, оцінки зовнішніх чинників впливу на укра ... Читати далі »

Переглядів: 732 | Додав: Igor | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)

18 фінальні літні сільські спортивні ігри Івано-Франківської області
16 вересня 2009 рік
Ігор Казімірко



Управління спорту облдержадміністрації

Обласна організація фізкультурно-спортивного

товариства «Колос»

 

18 фінальні літні сільські спортивні ігри Івано-Франківської області

... Читати далі »

Переглядів: 832 | Додав: Igor | Дата: 17.09.2009 | Коментарі (0)

1-12 13-24 ... 205-216 217-228 229-235

Copyright MyCorp © 2024