Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наше опитування

Ваше відношення до української сучасної влади?
Всього відповідей: 12

Друзі сайту


 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



76015, Україна,
м.Івано-Франківськ
вул.Новгородська. 9А/9

Головний редактор:
Ігор Васильович Казімірко

Редактор: Оксана Казімірко
Верстка: Назар Казімірко
Художник: Богдан Казімірко

телефон:

03422-48168
063-7015440

e-mail:
kivphoto@tvnet.if.ua
kivphoto@rambler.ru



Четвер, 16.05.2024, 19:23                    
Вітаю Вас Гість | RSS
//rodoslav.ucoz.ua
Головна | Реєстрація
Головна » 2011 » Липень » 29 » Норвезька поліція припинила пошук тіл на острові Утойя
08:27
Норвезька поліція припинила пошук тіл на острові Утойя

29 липня 2011 рік

Ігор Казімірко, "Родослав"


Поліція у Норвегії припинила пошук тіл після нападу на острів Утойя минулого тижня.Правоохоронці заарештували на острові Андерса Берінга Брейвіка, який визнав, що застрелив 68 людей в острівному молодіжному таборі та вбив ще вісьмох осіб під час бомбового нападу в центрі Осло. Поліція каже, що у п'ятницю вдруге його допитає після того, як "отримала багато" нової інформації щодо обох нападів минулої п'ятниці. Більшість загиблих були підлітками в літньому таборі урядової Робітничої партії на острові Утойя, що за 40 кілометрів від Осло. Андерс Берінг Брейвік визнав, що скоїв обидва напади, але відмовився визнати себе винним за висунутими проти нього звинуваченнями у тероризмі.

Трагедія Норвегії показала проблему всьому світові. Сьогодні ми живемо в умовах, коли тероризм стає звичним методом протесту. Чому так сталося? Невже людське життя перестало цінуватися в світі. Адже нічого для людини не має ціннишого, як життя, яке нам подарував Творець.

Одна з причин такого схиблення мислення є телевізійний ефір. Спробуйте залишитися на цілий день біля телевізора і проаналізувати, що там показують. Можливо, зараз телевізійники мене скритикують, але повірте, що серед потоку насильства, розпусти, лайки інколи з'являються новини. які переповнені автомобільними аваріями, повідомленнями про терористів, та статистикою чергових скандалів навколо так званої політичної еліти. Чи може такий інформаційний простір збудувати нормальну здорову свідомість людини? Лікарі-психологи скажуть, що навряд чи це можливо. 

Наша молодь перестала цікавитися позитивними героями та прикладами історії. На чому вони вчаться? Це чергові музиканти та шоумени, які час від часу висвітлюються в ЗМІ, як наркомани, п'яниці, дебошири. Вони рано помирають від передозування. Невже це має стати прикладом для нашої молоді. У фільмах Рембо вбиває сотні людей і стає кіногероєм, на кого молоді люди починають рівнятися. В їхній свідомості зароджується новій світ, який до 20 - 40 років створює чергового потенційного терориста. Не всі ними стають. Але коли умови життя заганяють молодь в глухий кут, коли вони бачать, що 10% населення країни жирує в багтстві та розпусті, а решта ледь зводить кінці з кінцями, тоді виникає підсвідомий спротив. А герої молодості допомагають становленню новіх поглядів на істину та визначають такі методи боротьби.

Суспільство повинно взяти для себе урок. Україну це стосується особливо. Ми зайняли останні місця в рейтингах найбідніших та найкорумпованіших країн світу. Це потенційні терени для зародження тероризму. Якщо політики цього не усвідомлюють, то громадськість повинна їм допомогти або змінити такий політичний бомонд.

Категорія: Суспільне життя людей | Переглядів: 805 | Додав: Igor | Теги: Трагедія, терорист, Новини Україна, Норвезька поліція припинила пошук т | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024